Üniversite Kabulü
Üniversite kaydınızı lise diplomanız veya Yös sınav sonucunuz ile yaparız ve size ön kabul belgesini Goint Career aracılığıyla en kısa sürede göndeririz.

Sağlık Sigortası
Sağlık sigortası, anlaşmalı olduğumuz sigorta şirketleri tarafından sizin için titizlikle yapılacaktır. Sigorta süresi 1 yıldır ve ücreti bize aittir.

Denklik
Diploma denklik süreci, yurt dışı eğitim diploması ile Türk eğitim sisteminde diploma denklik incelemesidir. Denklik işleminiz sizin için tarafımızdan yapılır.

Vize Danışmanlığı
Goint Career olarak vize başvuru sürecinde gerekli evrak düzenlemeleri konusunda danışmanlık hizmeti vermekteyiz.

Uçak Bileti Rezervasyonu
En uygun bileti sizin için rezerve ederiz, bilet arama stresinden ve zaman kaybından sizi kurtarırız.

Tömer Danışmanlığı
Goint Career olarak size, Tömer kaydı yaptırmaya gittiğinizde hangi belgelerin gerekli olduğunu ve işlemleri nerede nasıl yapılacağı ile ilgili danışmanlık hizmeti veririz. Lise diplomasıyla yerleşen her öğrencimizin en az iki kur alması zorunludur ve öğrencilerimiz Tömer ücretini indirimli olarak ödeme fırsatına sahip olur.

İkamet Danışmanlığı
Goint Career olarak, gerekli evrakları titizlikle hazırlayıp ikamet randevusu da dâhil olmak üzere bütün ikamet izin alma işlemlerini, başvuru sürecini itinalı bir şekilde yürütürüz.

Genel Danışmanlık
Genel danışmanlık hizmetimiz ekonomik paket tercih edildiği takdirde 6 ay
sürecektir. Bu süreçte öğrencilerimizin yanında olmaktan ve onlara hizmetlerimizi sunmaktan mutluluk duymaktayız.

Yurt Danışmanlığı
Yurdunuzda 1 – 2 – 3 kişilik odalar mevcuttur, kendinize ait banyo, tuvalet, çalışma masası, bahçe havuz, spor salonu, kablosuz sınırsız internet mevcuttur. Ayrıca, sabah kahvaltısı ve akşam yemeği de ücretsizdir. Okula servisle ve yürüyerek 5-10 dakika içerisinde ulaşım sağlayabilirsiniz. Yurt bulma konusunda size öneride bulunabiliriz, danışmanlık sağlarız.

Dil Kursları Danışmanlığı
Bölümünü İngilizce okuyacak öğrenciler için yabancı dil kursu danışmanlığı veririz. İngilizce hazırlık okumak istemeyen öğrenciler için ise seviye tespit sınavı ve muafiyet sınavı ile ilgili danışmanlık hizmeti veririz.

Paketlerin fiyat bilgisi hakkında daha fazla detaya erişebilmek için lütfen üye olun. Hali hazırda üyeliğiniz varsa lütfen hesabınıza giriş yapın…

WhatsApp'tan İletişime Geçin